2017-05-21 15:17:11
Motorkar vyvojový stupeň: skoro
Motorkar vyvojový stupeň: skoro darca orgánov

VIDEO: Presne takto by motocyklisti nemali jazdiť!

Video v článku nižšie ukazuje ako sa nesprávať v meste na motorke, ak človek túži po dlhom šťastnom živote.

Motocyklista na nasledujúcom videu predviedol nielen neopatrnú jazdu, vysokou rýchlosťou ktorú jednoducho nezvládol. Zároveň predviedol jazdu v úplne nevhodnom „outfite“ (normálne po slovensky: oblečení). Incident sa odohral v USA na okraji New Yorku pred štyrmi dňami.

Vyraziť na športovom motocykli iba v teplákoch, tričku a helme (česť aspoň za tú) je začiatočnícka/hlúpa chyba. Pochopí to každý, kto z motorky takto oblečený aspoň raz v živote spadol na cestu. A možno to pochopil aj on.

Rýchla jazda pomedzi autá na frekventovanej ulici skončila šťastnejšie, než by ste z nasledujúcich záberov čakali. Mladík sa postavil na vlastné a sám si zbieral motorku zo zeme (pretoč na 1:35). Nabudúce to môže dopadnúť horšie a nielen v jeho prípade.

Stručne a skrátka, keď už jazdiť na motorke, tak poriadne vystrojený a úplne ideálne je nejazdiť ako blázon, najmä tam, kde sa vyskytujú aj iní účastníci cestnej premávky. Nielen preto, lebo môže spôsobiť ujmu aj im, ale tiež preto, lebo môžu urobiť niečo, čo motorkár nečaká. 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo