2017-06-22 12:55:00

VIDEO: Honda vraj vie ako z vašich malých príšer urobiť opäť dobré detičky

Keď sa deti zmenia na malé príšery, je dobré mať plán. Alebo MPV od Hondy, tak tvrdí Honda v reklame...

Ak ste rodičia, alebo ste niekedy v živote strážili deti, dobre viete, že sa občas vedia zmeniť na ozajstné malé príšerky. Kričia, ničia, plačú, útočia, hryzú, udierajú, kopú. Najradšej by ste im to vrátili, ale ževraj sa to nesmie a navyše, ak ste ich rodič, bolo by vám ich aj trošku ľúto.

Obvykle na zmenu z milého dobrého dieťaťa a z milých dobrých detí stačí málo. Napríklad zobudenie... no postupom času (ako príšerky rastú) sa k zobudeniu pridávajú aj rôzne krivdy vrátane tradičného súboja o hračku. Poznáte to, keď jedno z detí siahne na hračku, ktorá dovtedy nikoho nezaujímala, odrazu ju chcú všetci a sú ochotní sa o ňu pobiť do krvi.

Honda vie aké to je mať deti, aspoň tak to vyzerá vďaka americkému reklamnému videu na veľké MPV japonského výrobcu s názvom Honda Odyssey, ktoré sa ale u nás nepredáva. Honda údajne vytvorila v aute podmienky na to, aby aj samotné auto dokázalo utrápeným rodičom a okolitému vesmíru pomôcť uľaviť od malých príšer.

Šikovným riešeniamy sú podľa videa napríklad posuvné sedadlá, ktoré sa dokážu posunúť aj smerom od seba, alebo napríklad kamera sledujúca aj tie najmenšie nezrovnalosti v chovaní malých príšeriek. Či sú tieto vychytávky reálne funkčné nevieme, ale reklama je to vtipná a milá a stojí za pozretie, najmä ak ste už premenu z detí na príšerky a späť niekedy zaznamenali. Lebo ja to poznám celkom slušne, s potomkami je niekedy kríž, ale väčšinu času zábava (ak to beriete s nadhľadom) a taká je aj reklama.

jh

Komentáre k článku


Stream naživo