2024-04-23 10:20:00
VW modely
VW modely
Zdroj: VW

Zľavy až 14 000 € na skladové vozidlá? Ponúka ich Volkswagen!

Volkswagen spustil výpredaj skladových vozidiel s atraktívnymi zľavami až do 14 000 €!

Táto akcia je skvelou príležitosťou pre tých, ktorí hľadajú nové auto za výhodnú cenu. Avšak pozor, netrvá večne! Poznáte to – keď raz niečo chcete, najlepšie je, ak si danú túžbu splníte hneď. Kúpa auta s tým, že ho zadávate do výroby, však nie je taká jednoduchá a často vás od vášho nového auta delia dlhé mesiace. Skladové autá však môžete mať doslova ihneď. A teraz ešte aj za mimoriadne výhodné ceny.

Aktuálna akcia sa týka modelov Volkswagen Polo, Taigo, T-Cross, Golf, Golf Variant, T-Roc, Touran, Tiguan, Passat Variant, ID.4 a ID.5. To je dosť široká škála modelov na to, aby si z nej vybrala väčšina zákazníkov. Zľavy sú veľmi atraktívne. Pozrime sa na ne bližšie:

Volkswagen Polo je ako stvorený pre ruch veľkomesta. Jeho kompaktné rozmery a živá jazdná dynamika umožňujú bezproblémové zvládanie každodenného mestského zhonu. Interiér vozidla je navrhnutý tak, aby ste sa cítili pohodlne aj počas dlhších ciest. Polo je vybavené najnovšími bezpečnostnými prvkami, vrátane systému autonómneho brzdenia a monitorovania mŕtveho uhla, čo zvyšuje ochranu pre vás aj vašich spolujazdcov. S cenovou zľavou až do 1 500 € predstavuje Volkswagen Polo atraktívnu voľbu pre tých, ktorí vyhľadávajú spoľahlivosť a štýl v malom balení.

Zdroj: VW

Volkswagen Taigo prináša svieži vietor do segmentu crossoverov. Jeho dizajn zaujme zadnou časťou v štýle SUV kupé. Vnútri nájdete moderné technológie ako digitálny kokpit a infotainment systém s dotykovou obrazovkou. S bonusom až 2 000 € je Taigo atraktívnou voľbou pre mladých a mladých duchom.

Volkswagen T-Cross je malé SUV, ktoré sa pýši nielen svojím štýlovým vzhľadom, ale aj výnimočnou flexibilitou a praktickosťou. Jeho interiér je navrhnutý s ohľadom na variabilitu. T-Cross tiež ponúka širokú škálu motorov úsporných motorov, ktoré zabezpečujú nielen tichú a plynulú jazdu, ale aj nižšiu spotrebu paliva a emisie.

Zdroj: VW

Volkswagen Golf = ikona medzi hatchbackmi a jeho najnovšia generácia to len potvrdzuje. Golf ponúka vyváženú kombináciu štýlu, výkonu a inovatívnych technológií. S bonusom až 3 000 € predstavuje Golf ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé a univerzálne vozidlo.

Kompaktné SUV, ktoré sa nebojí vyčnievať z davu. Jeho odvážny dizajn a farebné kombinácie zaručujú, že nezostane nepovšimnutý. T-Roc je to najmenšie SUV značky VW,  ktoré ponúka pohon všetkých kolies. S bonusom až 3 500 € je T-Roc atraktívnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú vozidlo s charakterom.

Volkswagen Touran je viac než len MPV; je to mobilná obývačka pre vašu rodinu. S jeho priestranným a variabilným interiérom sa každá cesta stáva pohodlným zážitkom. Touran bol navrhnutý pre rodinný život, poskytujúc dostatok miesta pre deti, domácich miláčikov a všetky potrebné veci na výlety. A s bonusom až do 3 000 €, Touran otvára dvere do sveta, kde pohodlie a praktickosť idú ruka v ruke s cenovou dostupnosťou.

Súčasný Tiguan odchádza do dôchodku s veľkým zvýhodnením na skladové zásoby. Rodinné SUV, ktoré nemusíme dôkladne predstavovať, teraz za mimoriadne výhodných podmienok. Napriek tomu, že nová generácia postupne prichádza do showroomov, aktuálny model stále ponúka skvelú výbavu a techniku za neprekonateľnú cenu. 

V podobnom duchu sa s nami lúči aktuálna generácia Volkswagenu Passat Variant. Jeho prirodzeným revírom sú rodiny aj pracovný biznis život. Oba svety totiž dokáže skombinovať bez najmenšieho zaváhania. Teraz so zvýhodnením až 8 000 €

Zdroj: VW

Volkswagen ID.4 a ID.5 vás dostanú tam, kam potrebujete - bez emisií a s tichým pohonom, ktorý je šetrný k vašej peňaženke aj k prírode. Model ID.4 už dobre poznáme ako priestranný a praktický crossover, zatiaľ čo ID.5 pridáva športový nádych pre tých, ktorí si chcú užiť každý kilometer. Oba modely sú vybavené technológiami pre jednoduchú a bezstarostnú jazdu. A s bonusmi, ktoré šetria vašu peňaženku – až 12 000 € na ID.4 a 14 000 € na ID.5.

Viac informácií nájdete na stránke www.volkswagenblog.sk.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: PR Volkswagen

Komentáre k článku


Stream naživo