2024-04-12 15:49:00
Hyundai Santa Fe 2024
Hyundai Santa Fe 2024
Zdroj: Hyundai

Hyundai Santa Fe dorazil na náš trh: 7 miest i so základnou výbavou. Dobré ceny

Hyundai Santa Fe prichádza na Slovensko. Importér práve zverejnil cenník a spustil objednávky.

Slovenský importér značky Hyundai zverejnil cenník jednej zo svojich najväčších tohtoročných noviniek. Úplne nové Santa Fe je po zarátaní akciového bonusu v predaji s cenou od 44 990 € s výbavou Style. Za túto sumu získa zákazník slušne vybavené vozidlo s full-hybridnou motorizáciou, 6-stupňovým automatom a pohonom prednej nápravy. Vrchol ponuky predstavuje nové Santa Fe s plug-in hybridnou technológiou, pohonom 4x4 a v novej špičkovej výbave Calligraphy za 61 490 €. Nový Hyundai Santa Fe je možné mať v 5 aj 7-miestnej verzii.7 miest pritom môžete prikúpiť aj do najnižšej výbavy Style. Najvyššiu výbavu Caligraphy pritom môžete zakúpiť aj v šesťmiestnom vyhotovení. Prvé autá prídu v nasledujúcich mesiacoch.

Style ponúkne dvojzónovú automatickú klimatizáciu, osemnásťpalcové disky kolies, predné MFR LED svetlá, základnú kôpku asistentov vrátane asistenta pre rozjazd do kopca, zjazd z kopca, ESC vrátane kontroly stability prívesu, systém núdzového brzdenia, udržiavania v pruhoch a sledovanie jazdného pruhu, upozornenie na prítomnosť cestujúcich na zadných sedadlách, systém na sledovanie pozornosti vodiča kamerou, asistent na jazdu po diaľnici, ecall a balík airbagov vrátane stredového airbagu medzi vodičom a spolujazdcom. Ďalej je tam integrovaná navigácia s 12,3 palcovým displejom s konektivitou CarPlay a Android Auto, DAB príjem, šesť reprákov, mapové pokrytie na 10 rokov, Bluelink so správou vozidla na diaľku v cene, 5-ročnú záruku a 5-ročnú asistenčnú službu tiež v cene. Priplatiť si môžete 7-miestne vyhotovenie za 1000 eur a farbu laku, kde je metalíza za 760 eur, perleť za 860 eur a matný lak za 1190 eur. V základe sú tiež isofixy na max štyroch sedadlách (2 a tretí rad, ak ho auto má).

Vyššia výbava Elegance pridáva viacero asistentov vrátane asistenta na sledovanie mŕtveho uhla, upozornenie na hroziacu kolíziu pri cúvaní (priečna doprava na ceste), Full LED svetlá a dvadsať palcové disky. Za 48 390 eur máte Elegance 4x2 s 215 k výkonným hybridom založenom na 1,6 litrovom turbomotore. Za 50 790 eur máte pohon 4x4. Výbava Caligraphy začína na úrovni 55 990,- aj s 4x4 pohonom. Plug-in hybrid v druhej najvyššej výbave Premium kúpite za 58 990 eur. Plug-in má výkon 253 koní. Santa Fe si môžete pozrieť v bohatej galérii.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: Hyundai

Komentáre k článku


Stream naživo