2014-03-24 15:24:09
Hlavne pokoj! A na
Hlavne pokoj! A na čo? Veď sa nič zvláštne nedeje, či?

VIDEO: Ženy na cestách sú hotová pohroma? Tak sa pozrite na tieto Rusky!

Milí páni, zabudnite na predsudky a na vtipy o ženách. Nie každá je zlá vodička a nie každá hneď panikári.

Veru, o ženách za volantom koluje kvantum vtipov, no tento krát si zo žien uťahovať nebudeme (veď by nám doma dali...)

Nie vždy sú totiž ony hlavným problémom na cestách. Dovolím si dokonca tvrdiť, že percento problematických žien za volantom je zhruba rovnaké ak nie nižšie, ako percento problematických mužov.

Muži viac vynikajú v kategórii: Agresívny vodič a v kategórii: Pravidlá sú pre slabých... Ženy naopak vynikajú v kategórii: Ako najrýchlejšie podľahnúť panike za volantom a v kategórii: Hlúpe návyky (napr. pravidlo: na semafore držím spojku až kým nie je zelená, lebo inak mi to skape, pokazí sa to, budem zdržovať ostatných, vybuchne to, nastane koniec sveta a čo je úplne najhoršie – strápnim sa...)

Avšak ženy v nasledujúcich videách sa našim škatuľkám a kategóriám absolútne vymykajú. Obe, aj keď v úplne iných situáciách spája jedno: nepanikária, ale naopak zachovávajú chladnú hlavu. A vlastne ešte jedno ich spája: zima v Rusku.

Žena v prvom videu je skrátka moderná a skúsená žena uprednostňujúca rácio pred citom. Nenechá sa predsa vyviesť z miery nejakým trápnym bezvýznamným nákladiakom, ktorý sa tri metre od nej prekotí na bok! Čo tam po ňom. Nič nenormálne, no nie?

Žena v druhom videu je však ešte o triedu vyššie. Tá totiž pri extrémnej situácii šoféruje a čo je extrémne neobvyklé: používa spätné zrkadlo a nestráca duchaprítomnosť! Aj v tomto prípade sú zakomponované nákladné vozidlá, avšak žena nešoféruje ani jedno z nich. Zástupkyňa nežného pohlavia totiž sedí vo Volkswagene Tiguan, ktorému hrozí, že ho zozadu zošrotuje prichádzajúci kamión. A odkiaľ vieme, že to bola žena? Tvrdí to človek, ktorý video pustil do obehu.

Ak chcete veci urýchliť, pretočte video na cca 50-tu sekundu. Tam sa pomaly ale isto začínajú diať veci.  

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com, free.sk

Komentáre k článku


Stream naživo