2015-07-23 09:30:00
Ind šiel naplniť tlakovú
Ind šiel naplniť tlakovú fľašu. Urobil si pohodlie
Zdroj: jh

VIDEO: Lacná prestavba motorky na plyn? Nie, to si len Ind urobil pohodlíčko!

Keď je cesta dlhá a na motorke má Ind nebezpečný náklad, urobí si pohodlie aj keby čo bolo...

Videli sme už všeličo. Dámu jazdiacu na motorke iba v tangách, inú dámu jazdiacu na motorke v papučiach, videli sme tiež hŕbu všakovakých kaskadérskych kúskov, no tento Ind a jeho jazdný štýl je niečo, čo sme predsa len ešte (tento mesiac) nevideli...

Veru tak, cesty sú plné rôznych špecialistov, ba priam bláznov a čím ďalej z Európy idete, tým ich je viac. Jedným z nich je dozaista tento fúzatý Ind, ktorý sa nielenže rozhodol odviezť na svojej motorke tlakovú fľašu, ale tiež odmietol znížiť pri vození nákladu svoj komfort.

Urobil si preto pohodlíčko ako na pikniku. Nohy si vyložil na riadidlá, sadol si na tlakovú fľašu (možno aj plnú!) a takmer meditoval... A keď naňho ešte niekto prekvapene pozeral, nerozumel mu. Veď predsa ide po diaľnici a stačí, že drží rovnováhu, nepotrebuje zabáčať! A že sedí na plynovej fľaši... A kam si má sadnúť??

Samozrejme, diaľnica na indický spôsob je jedným z najnebezpečnejších miest na svete. I keď India nemá veľkú diaľničnú sieť, ročne tam zomrú tisícky ľudí. Celkovo na indických cestách zomrie ročne takmer 200-tisíc ľudí a cesty tam sú najnebezpečnejšie na svete. Napriek skutočnosti, že v Indii žije viac než miliarda ľudí, je to absurdne vysoké číslo, najmä keď sa naň pozeráme optikou malej krajiny v „civilizovanom“ svete. V prepočte to znamená, že každý deň na tamojších cestách zomrie okolo 550 ľudí.

Možnože aj toto video je dôkazom prečo tam zomiera toľko ľudí... Dôvodom na takú úmrtnosť je totiž najmä nebezpečné šoférovanie, nespôsobilé vozidlá a cesty v otrasnom stave.

 

jh
ZDROJ: liveleak

Komentáre k článku


Stream naživo