2016-12-23 04:40:00
Alfa Romeo Giulia QV
Alfa Romeo Giulia QV inzerat

Najvýkonnejšia nová Alfa Romeo Giulia QV iba za 50-tisíc eur!? Kde je háčik?

Inzerát ako vystrihnutý zo slovenskej reality sa objavil v Belgicku. Zn. ako nová.

Predám novučičkú Alfu Romeo Giulia Quadrifoglio Verde s výkonom 510 koní za 49 973 eur, značka: trošku škrabnutá, ale inak ako nová.

V skutočnosti: Predám novú Alfu Romeo Giulia QV s najazdenými 5788 km, po nehode, odtrhnuté pravé zadné koleso, poškodený C-stĺpik, zadné dvere, nárazník, náprava... Skúšal som driftovať na ceste, nevyšlo to.

Alfa Romeo Giulia QV sa pre mnohých i ne-fanúšikov talianskej značky stala snom. Získať ju za 50-tisíc eur, keď jej cena štartuje na úrovni 79-tisíc eur je zaujímavá možnosť. Avšak získať ju s pohonom iba jedného kolesa a s poškodeniami, ktoré pokojne cenový odstup môžu dosiahnuť – a stále bude mať v génoch zapísané, že je po havárii, to až také lákavé nie je.

Jedine, že by ste boli človek od fachu, vedeli od Alfy získať potrebné diely lacno (veľmi lacno), čo to si urobili doma na kolene a auto dali do pôvodného stavu za pár tisíc. Potom by to mohla byť zaujímavá možnosť. Presne na to sa spolieha belgický díler, ktorý inzerát zverejnil. Zdá sa, že auto podľahlo snahe o driftovanie na bežných komunikáciách a chytilo nejaký ten kandeláber.

jh

Komentáre k článku


Stream naživo