2015-08-14 13:56:39
Goodyear obúva Range Rover
Goodyear obúva Range Rover Sport

Goodyear obúva Range Rover Sport

Momentálne vzhľadom na správu automobilke Jaguar Land REover na Slovensku je tu zaujímavá správa.

Spoločnosť Goodyear oznámila, že automobil Range Rover Sport je vybavený pneumatikami Goodyear Eagle F1 Asymmetric SUV. Spolupráca výrobcu pneumatík Goodyear s automobilkou Jaguar Land Rover trvá už mnoho rokov.

Pneumatika Eagle F1 Asymmetric SUV pomáha k jazdnej dynamike a k výbornej ovládateľnosti vozidla. Pri zatáčaní vo vyšších rýchlostiach je tlak vzduchu v pneumatike rozložený rovnomerne, čím je zabezpečený maximálny styk s vozovkou.

Na mokrých cestách má pneumatika lepšiu ovládateľnosť ako jej predchodkyňa, a to vďaka asymetrickému dezénu, ktorý maximalizuje styčnú plochu s povrchom vozovky a vďaka drážkam, ktoré odvádzajú vodu, tak zabraňujú aquaplaningu. Navyše, dezén behúňa novej pneumatiky znižuje hlučnosť. Výsledkom je tichá a pohodlná jazda, akú si luxusný interiér vozidla zaslúži.

„Pneumatika Eagle F1 Asymmetric SUV bola, vzhľadom na výkonnosť vozidla Range Rover Sport v akomkoľvek teréne, prirodzená voľba. S automobilkou Jaguar Land Rover spolupracujeme na pneumatikách pre rôzne modely, vrátane vozidiel Range Rover Evoque a Land Rover Discovery Sport veľa rokov. Na naše obutie automobilu Range Rover Sport sme hrdí,“ povedal Hans Vrijsen, Marketing Director spoločnosti Goodyear pre Európu, Stredný východ a Afriku.

red
ZDROJ: Goodyear Tire & Rubber Company

Komentáre k článku


Stream naživo